Εξειδικεύσεις Οστεοπαθητικής

Η Οστεοπαθητική ασχολείται με τη σχέση μεταξύ της δομής του σώματος και τον τρόπο που αυτό λειτουργεί, καθώς και με την έμφυτη τάση του για αυτοΐαση.

Εξειδικεύσεις Οστεοπαθητικής

This image for Image Layouts addon

Οστεοπαθητική και Αθλητισμός

Οι αθλητικοί τραυματισμοί είναι συνηθισμένοι, ειδικά στα αθλήματα επαφής, όπου οι μώλωπες και οι θλάσεις αποτελούν μέρος της καθημερινής ζωής. Η φύση των προπονήσεων στα αθλήματα είναι συχνά τόσο έντονη που οι τραυματισμοί είναι σχεδόν αναπόφευκτοι.
διαβάστε περισσότερα
Οστεοπαθητική για Παιδιά

Οστεοπαθητική για Παιδιά

Η οστεοπαθητική για παιδιά αφορά ήπιες οστεοπαθητικές τεχνικές ειδικά προσαρμοσμένες για θεραπεία βρεφών, παιδιών και εφήβων. Όπως πάντα η οστεοπαθητική προσέγγιση αφορά τη συνολική κατάσταση του ανθρώπου και όχι απλά την ανακούφιση των συμπτωμάτων.
διαβάστε περισσότερα
This image for Image Layouts addon

Οστεοπαθητική και
Ζώα

Η επιστήμη της οστεοπαθητικής μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία στο πεδίο των ζώων καθώς και των πτηνών. Στην εξειδίκευση αυτή είναι αναγκαία η γνώση των ιδιαιτεροτήτων της ανατομίας και της παθολογίας που συναντάμε σε κάθε ζώο. Υπάρχουν προγράμματα σπουδών...
διαβάστε περισσότερα

Η Οστεοπαθητική

προσαρμόζοντας τις τεχνικές της σύμφωνα με τα μοντέλα αξιολόγησης της σχέσης δομής-λειτουργίας, μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ή να βοηθήσει
πλήθος δυσλειτουργιών και προβλημάτων υγείας

Image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOLLOW US

2024 © ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ